Povodom devetog po redu Balkan Art Fashion Event-a, koji će ujedno obeležiti i pet godina postojanja ove alternativne modne manifestacije, nastale sa idejom da se promoviše prvenstveno domaća, a zatim i regionalna modna scena, BAFE tim se odlučio na jedan novi korak koji će dodatno pružiti šansu mladim i nedovoljno afirmisanim dizajnerima, da svoj rad pokažu i približe široj publici.

Ovim putem vas pozivamo da budete deo prvog BAFE showroom store-a, jedinstvenog prostora u kojem će dizajneri imati priliku da izlože i prodaju svoje kreacije – od aksesoara i nakita, jednostavnih majici i košulja, do komada visokoe mode za specijalne prilike.

bafe

U okviru ovog jedinstvenog showroom-a, biće organizovane i edukativne radionice, stajling i make-up konsultacije sa kupcima i dizajnerima, kao i druge promocije, kako bi se rad domaćih i regionalnih dizajnera promovisao u najboljem mogućem svetlu.

Ukoliko želite da budete deo BAFE showroom store-a, mozete poslati vašu prijavu na mail dizajneri@bafe.rs. Prijava bi trebalo da sadrži vaš CV kao i stvari koje želite da izlažete u showroomu, za sva ostala pitanja i nejasnoće možete nam se obratiti putem mejla.

Prijave možete slati do 15. novembra 2016.

Ostavite komentar